.

.

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Jo joutui armas aika - lakkiaistunnelmia

Hei!
Ihana lakkiais-viikonloppu on nyt takanapäin. Juhlan valmistelu aloitettiin jo talvella: juhlapaikka varattiin, suunniteltiin tarjottavat, väriteema jne...Tärkeimmän työn teki tietenkin tytär, joka kirjoitti hyvin arvosanoin ja sai muutaman stipendinkin - äiti on tietysti ylpeä.
Koululla tunnelma oli juhlallinen ja arvokas, mutta myös hilpeä.  Kaupunginjohtaja piti rennon juhlapuheen ja tyttäreni ystävä ylioppilaan puheen, joka päättyi yhteis-selfieen, hauska idea! Yhdessä laulettiin Suvivirsi ja tietysti Gaudeamus igitur...
Ylioppilasjuhlamme oli kaikin puolin onnistunut: kaunis tyttäreni säteili ja pitopöytä notkui (kiitos Pubecin Päiville - pitopalvelun sivulle pääset tästä KLIK. Suosittelen, ruuat olivat loistavia!). Ison kiitoksen ansaitsee "köökkipiikana" häärinyt reipasotteinen ystäväni Ninnu. Imatran Impien kvartetti ilahdutti lauluillaan, he esittivät mm. "Karjalan kunnailla", "Pojat"  ja Abban "Thank you for the music". Juhla ei tietenkään olisi juhla ilman vieraita - olipa mukava tavata kaikki ystävät ja sukulaiset.

Näihin kuviin ja tunnelmiin....
 
-Soili

 




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                         Joku osasi ottaa rennosti juhlavalmistelut....
 
Näyttämön reuna koristeltiin vanhoilla perunalaatikoilla,
 joissa oli valkoisia hortensioita ja murattia
 
 
 
 
 
 
 
Ihanat pikkuprinsessat :)
 
 
<3
 
<3
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti