.

.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Pientä kivaa

Hei!
Käväisin eilen paikallisessa putiikissa etsimässä sabluunaa seuraavaan projektiini (siitä sitten tuonnempana...). Sabluunaa en saanut, mutta kyseisestä liikkeestä lähtee aina jotain "pientä kivaa" mukaan - tällä kertaa työpisteeseeni.
Työpöytä ja tietokone sijaitsevat keskellä kotia, kas siitähän on sitten hyvä huudella ohjeita perheelle.... :)

Kauneus menee toisinaan käytännöllisyyden edelle, niin tässäkin tapauksessa. Vanha pöytä löytyi ukin yläkerrasta ja on auttamatta liian pieni työpöydäksi, mutta niin kaunis. Laskutilaa ei ole ja niinpä kansiot ja tärkeät paperit levittäytyvätkin sitten lattialle.
Seinällä oleva vanha kaappi on löytö Joutsenolaisesta sisustuspuodista. Vitriinissä kököttää virolaisia, käsityönä tehtyjä lampaita - minulla on tapana ostaa joka reissulla yksi lammas. Kaapin päällä asustelee vanha maljakko ja pullonkorkit ovat muistoja iloisista illoista :) Naulakossa roikkuu kirpparilta löydetty sydän ja Prahalaisesta käsityöliikkeestä ostetut tupsut. Valaisin on Ikeasta ja uusimpina hankintoina siis tarpeellinen kynäpurkki ja taulu Kirja-Lahja Alexista. Hiirimaton olen saanut lapsilta lahjaksi ja siinä komeilee tietysti Elsa Koiranen. Vanhan tuolin olen entisöinyt itse sisustusalan ammattitutkintoa suorittaessani - se olikin mahtava projekti!

Aurinkoista heinäkuuta!

- Soili












...josko laittaisit sen kameran pois, että voin jatkaa päiväuniani...










1 kommentti: