.

.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sunnuntai-mietteitä

Hei!
Teimme aamulenkin tänä sunnuntaina upeassa kevätsäässä. Kierrettiin Vuoksen valleilta Valtionhotellin puistoon ja sieltä Mellonlahden poluille. Maisemat ovat reitillämme huikean hienot - miten sitä sokaistuukaan omille kotikonnuille eikä osaa aina arvostaa kauneutta, joka löytyy ihan lähiympäristöstä. Näin keväällä jokainen kukkiva kukka erottuu luonnossa ja valot ja varjot ovat erityisen ihania.
Tappiotta ei selvitty tästä lenkistä - aurinkolasini ovat nyt jossain metsän siimeksessä. Harmittaa kyllä vaikka olivatkin jo muutaman vuoden vanhat. Lasit ovat kuitenkin vahvuuksilla olevat, eivätkä siis ihan halvimmasta päästä. No, vahingolle ei voi mitään....
Elsa Koiranen sai juosta vapaana ja valeraskaudessaan se oli hiukan vallaton ja "korvaton" - kaikki vastaantulevat pikkukoirat olivat ilmeisesti sen kadonneita pentuja. Elsalla (Halesbern Scandi Dantalian) on ikää reilut kahdeksan vuotta, se on bernille jo korkea ikä. Iästään huolimatta Elsa on leikkisä ja luonteeltaan todella lempeä, viisas ja ihmisrakas otus.
Täällä Imatralla sunnuntain vietto jatkuu rauhallisissa merkeissä, ehkä suuntaamme vielä maaseudulle...
- Soili











2 kommenttia: